Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal ta opp eksamen i matte. Gruer meg veldig. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 18 som har stryket i matte 2 p ifjor 2019 mai i matte. Jeg skal ta opp matte eksamen gratis på skolen min. Men jeg lurer på om dere kunne hjelpe meg . Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre har angst for matte. Jeg klarer ikke å pugger på matte dagen før prøver eller eksamen eller uka før. Vet ikke hvem jeg skal snakke med det om. Det er siste året mitt i videre gående. Vil få første gangsvitnemål, Jeg klarer ikke matte og vet ikke hvordan jeg skal overleve i matte eksamen som jeg skal ta opp nå i november. Hva burde jeg gjøre? hvem skal jeg snakke med dett om. og har fått en ny kontakt lærer, vil ikke snakke med han om dette føler meg for flau. Tenkte kanskje å snakke med rektor om det.

SVAR

Besvart 19.09.2019 12:57:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle