Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal bli..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) det er 2 måder til jeg må begynne å søke vgs, å jeg er enda veldig usikker på hva jeg vil bli. Rådgiveren på skolen er veldig dårlig og er derfor ikke mye til hjelp. Har mange ting jeg syns høres interessant ut, som fotograf, psykolog, ambulansearbeider, ernerinsfysiolog, sykepleier, aktiviør, makeup artist, frisør, flyvertinne og helsesykepleier (helsesøster), men jeg er ikke sikker på hva jeg vil.. Hvor mye tjener alle disse yrkene? Hva betyr turnus? Hvor lang tid tar det å ta utdanningen? Er det lett å få jobb med den utdanningen? Hvilken muligheter får jeg med utdanningen? Må jeg ha veldig høyt snitt for å komme inn på vgs å bli noen av de tingene? Hva er lettest å bli?

SVAR

Besvart 18.10.2019 13:53:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle