Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen motivasjon og stresser om hva jeg skal ta videre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år. Jeg går på studiespesialisering. For å være helt ærlig er jeg så lei, ikke på grunn av feil valg men fordi det er så mange prøver og jeg har ingen motivasjon og stresser om hva jeg skal ta videre. Jeg har 1p matte. Jeg vil finne en motivasjon men det er vanskelig så jeg gjør det bedre. Ikke vits å dra til karriereveilederen eller helsesøstra de har jeg så dårlig opplevelse av og de ga meg en så dårlig råd at det nesten klikka for meg og sa at de ikke har tid, liksom er det ikke jobben deres? Så grunnen for at jeg lever er for å stifte en familie og reise. Jeg elske å reise. derfor vil jeg ha en jobb der jeg ikke stresser og heller ikke skal være så vanskelig (ikke advokat, de stresser og heller ikke lege, det er vanskelig og jeg har p-matte) jeg tror helst at jeg vil gå får generell-studiekompetanse, fordi jeg er ikke glad i matte, kjemi osv,, elsker mer å lære om kultur osv.. Så lurte på om hvilken yrke som har ganske god lønn helst over 700 000kr. Hjelp

SVAR

Besvart 18.10.2019 20:12:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle