Hopp til hovedinnholdet

Hvordan påvirker fritak i fag søknad til videre studier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går 1. vgs hvis man har fritak i ett eller flere fag så man ikke får karakter i faget, men man må være med i timen og orden og atferd kommer på vitnemålet. hvordan kommer da faget opp på vitnemålet? står det ikke vurdert, eller stryk, eller noe annet. hvis man da må ha dette faget for å komme inn på en utdanning, må man ta det opp eller tells det fortsatt som gyldig? hvis man skal ta en utdanning som har generell studiekompetanse som inntakskrav(man har tatt ssø) slik som jeg beskrev ovenfor at man hadde vært med i timen men ikke hatt prøvene, men det er ett eller flere fag man ikke har tatt. kommer man fortsatt inn eller må man ta faget? vet ikke om dette ga mening, men ja.

SVAR

Besvart 22.10.2019 20:43:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Fram til og med 31. oktober 2020 er det innført midlertidige fraværsregler. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertige reglene betyr for deg som elev.

 

Les mer
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Reglene for fritak fra fag og vurdering

Lurer du på om du kan slippe sidemål, eller har du plager som gjør det vanskelig å delta i gymtimene? Her finner du reglene for fritak på videregående.

 

Les mer
account_circle