Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer hvis jeg får over 10 prosent fravær i gym?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på VG2, og lurer på hva som skjer om jeg får over 10% fravær i gym? Blir veldig ukomfortabel i gym timene men har tolerert det helt til nå for neste uke skal vi drive med styrke og utholdenhet i 6 uker. Har tenkt å skulke disse gangene som blir 12 timer fravær. Hva skjer om jeg får over ti prosent? Hvis jeg får stryk eller IV hva skjer videre for VG3?

SVAR

Besvart 17.10.2019 13:04:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre selvfølelse?

Selvfølelse handler om måten vi kjenner oss selv på. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Skoleåret 2020/2021 er det innført midlertidige endringer i fraværsregelen. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertidige reglene betyr for deg.

 

Les mer
attach_file

Redd for å dumme deg ut?

Har du lyst til å prøve noe nytt, men stoppes av redselen for å kunne mislykkes? Les hva du kan gjøre for å våge allikevel og bygg opp selvtilliten din skritt for skritt.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du ikke fullfører alle fag?

Har du strøket på eksamen eller ikke fått godkjent et fag? Her kan du lese hva konsekvensen blir for deg og hvilke muligheter du har til å komme deg videre.

 

Les mer
account_circle