Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke karakter i gym på grunn av kneskade.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på Vg1 elektro å har fått beskjed om at jeg ikke får karakter I gym fordi jeg har drevet med egen trening I gym timene fordi jeg har skade I kneet mitt og har erklæring ifra legen om det. Jeg har møtt opp til alle timene mine på skolen å har ikke noe fravær og læreren har ikke informert meg om at jeg taper retten min til karakter I faget før nå for noen dager siden. Jeg ville ikke ha drevet med egen trening I gym timene om jeg hadde visst at det gjorde at jeg tapte retten til karakter, men jeg ville heller ha prøvd mitt beste å delta I gym timene istedenfor. Spørsmålet mitt er hvordan kan jeg klage på dette og at læreren aldri informerte meg skriftlig eller muntlig om dette før.

SVAR

Besvart 29.11.2019 17:31:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
account_circle