Hopp til hovedinnholdet

Kan læreren nekte meg å bytte klasse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, læreren min vil ikke at jeg skal få byttet klasse. Jeg går Vg3 Medier og Kommunikasjon og klassemiljøet er forferdligt. Har snakket med helsesøster og rådgiver, begge sa at de hadde vært smart å byttet klasse. Derfor snakket jeg med læreren om det, men han nektet meg det, for at det er en lett vei ut..? Han sa at det ville han helst unngå, å prøve å bedre klassemiljøet. Får berre lyst å droppe ut på det punktet. (Jeg slit med angst og klarer ikke klassen. Alle er forferdelige å snakke med, men samtidig så er der noe som er galt med meg -angst) alt jeg vil er å bytte klassen..

SVAR

Besvart 29.11.2019 17:44:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle