Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte med kjæresten og gå på VGS

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 16 år gammel jente som har virkelig lyst å flytte sammen med kjæresten jeg har vært sammen med i tre år. Han skal gå Våler. Jeg er åpen for det meste av utdanning bare jeg ikke trenger å starte første året.. bor egentlig i Oppland men vil flytte med kjæresten til Elverum/Våler. Så jeg lurer på om det er en utdanning jeg kan ta som jeg kan gå 2 året (har gått bygg) som jeg kan videreutføre utdanningen. Eventuelt kunstlinja. Jeg skal bare gå der ett åe og flytte til Oslo på mastergrad i arkitektur tredje året etter å hatt ett år studie siste året. Hva slags linjer kan jeg søke på Våler som går innenfor bygg og anlegg samtidig arkitektur og interiør (ca) vanskelig spm men ja

SVAR

Besvart 30.11.2019 15:58:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Vil flytte sammen med kjæresten, er jeg klar?

Ønsker du å flytte sammen med kjæresten eller en venn? Det er visse ting dere bør tenke på først. Les svarene unge som har spurt oss har fått.

 

Les mer
attach_file

Dette bør med i en samboerkontrakt

Det er mye som bør være med i en samboerkontrakt. Her er tips til både deg som leier og eier bolig med en kjæreste eller venn.

 

Les mer
account_circle