Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli hudpleier?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om det er mulig å bli hudpleier etter å ha gått 3 år på helse og oppvekst med generell studiekompetanse? Når man har gått helse og oppvekst med generell studiekompetanse (HOST) får man bare et vitnemål med generell studiekompetanse og ikke fagbrev innen helse. Er det då mulig å bli hudlege? Eller må jeg då gå på privat skole eller ta kurs om hudpleie?

SVAR

Besvart 02.12.2019 14:23:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er yrkeskompetanse?

Å ha yrkeskompetanse vil si at du er utdannet til å utøve et yrke. Hvis du velger et av de 8 yrkesfaglige utdanningsprogrammene, kan du ta en hel utdanning allerede mens du går på videregående.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle