Hopp til hovedinnholdet

Hvordan er utdanningsløpet til helsearbeiderfaget?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er forvirra. Jeg tenker å søke helsearbeiderfag. Men tanta mi sier at det er en tre årig utdanning på hjelpepleieren mens bestemor sier at det er et ett årig utdanning. Begge de er hjelpepleiere. Men hva mener de med at de tok utdanningen så anderledes enn meg? Og hva er grunnkurs? Og er utdanninga idag 4 årig mtp læretid + skole. Eller 1 årig? eller to årig?

SVAR

Besvart 05.12.2019 12:37:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle