Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt mye fravær og er veldig redd for å ikke få karakterer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heii! Hvis jeg har vært vekke fra skolen i en lang periode og har fått varsel om å kanskje ikke få karakter, hva skal jeg gjøre da? har en erklæring på psykisk helse som jeg gav min kontakt lærer forje år, jeg er veldig redd! Har fått i for eksempel norsk, og vi har bare hatt nynorsk, og er redd for at jeg må ta opp nynorsk neste år da kanskje? siden jeg skal ha bokmål etter jul. Går 3dje klasse videregående nå, tusen takk for svar!! Jeg er litt redd for å kontakte læreren min om dette fordi jeg er flau øver at jeg har endt opp sånn som dette pga psykisk helse:// jeg har hatt mye fravær alle 3 årene, så er redd for at hun er lei av å høre meg kanskje, er veldigveldig redd!

SVAR

Besvart 06.12.2019 18:38:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Reglene for fravær på videregående skole

Fram til og med 31. oktober 2020 er det innført midlertidige fraværsregler. I denne artikkelen kan du lære mer om hvordan fraværsgrensen fungerer, og hva de midlertige reglene betyr for deg som elev.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle