Hopp til hovedinnholdet

Sliter med angst, skal gå ferdig med dårlige karakterer el forlenge tid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt med angst nesten hele ungdomstida, men de siste årene har dett begynt å bli betydelig verre, og har slitt mer og mer med fravær siden i vår (går nå VG2). Jeg liker å lære, og liker fag og lærere, men angsten, slitenhet, og depressive symptomer gjør det veldig vanskelig for meg å gå hver dag, være på skolen en full dag pluss å gjøre lekser og innleveringer. Jeg har vurdert å gå på utvidet tid, at jeg kan ta et eller to år ekstra, men vil jo samtidig bare bli ferdig med skola og flytte fra bygda så fort jeg kan. Jeg vet også at det kan hende det vil gå bedre med meg framover nå som jeg går til BUP siden skolestart, så er redd for å ta et valg jeg angrer på. Er dette nok grunnlag for å gå på utvidet tid eller bør jeg heller risikere litt dårligere karakterer og å ikke få alt gjort så bra som ønsket? Jeg er bare redd for at alt blir for mye for meg, og vil ikke bytte linje eller klasse(for da må jeg ta opp fag og bli kjent med ny klasse)

SVAR

Besvart 16.12.2019 12:50:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle