Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil inn på en VGS med 4,5 i snitt. Føler at jeg ikke vil klare det!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ønsker meg komme inn på en vgs med 4.5 i snitt og for å sikre på at jeg kommer inn må jeg jeg ha ca 4.9. Jeg har veldig gjerne lyst til å komme inn på den skolen, men føler jeg vil ikke klare det. Skolen min gir ikke karakterer før karakterkortet blir utdelt, så det er vanskelig å si hvor jeg ligger før halvåret er over. Jeg vet ikke hvorfor men angrer så mye på at jeg bortkasta tiden min på annet unødvendig ting enn å fokusere på skolen. Dette påvirket dette semesterets karakterer. Ligger rett nå ca 3 i snitt. Og er det sant at begge semestrene på virker vitnemålet, eller er det bare den andre som telles. Uansett vil jeg klare å få 5 i snitt til vår? Håper du forstå (Forresten er en 10 klassing og virker derfor stresset)

SVAR

Besvart 12.12.2019 14:33:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle