Hopp til hovedinnholdet

Går på universitetet, men vil ta IKT-servicefag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lurer egentlig på om det finnes privatlærerordning eller en tjeneste som tilbyr undervisning i IKT-servicefag. Jeg mangler to fag før det er ferdig, men er ferdig med VGS + første halvåret på universitet. Grunnen til at jeg spør om dette er at IT her på universitetetsnivå ser jeg er særlig rettet mot systemutvikling og her "bommet" jeg noe med interessene mine for hva jeg makter av koding, databaser etc. Ja, jeg vet at jeg egentlig burde tatt dette på VGS, men føler jeg har blitt noe presset av familien ettersom ingen ville hjelpe meg med å ordne det praktiske som måtte til for å bytte på VG2. Rådgiveren var også usikker og fikk lite støtte sommer 2018. Hunkom først når jeg allerede hadde begynt på VG3 med "nå kan du skifte over", men da var jo allerede tiden gått. Da var fam allerede innstilt på VG3 for meg Det å stå der og ikke ha helt peiling på hva som ventet etter VG3 var ikke helt bra. Er bare at jeg har opplevd uni som vanskelig og kunnet hatt noe i bunnen å gå tilbake på.

SVAR

Besvart 12.01.2020 10:01:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle