Hopp til hovedinnholdet

Er redd for å ikke komme inn på Vg2 på skolen min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Akkurat nå går jeg 1.året på videregående skole i Oslo og jeg tar Helsefag. Og på denne skolen som jeg går på i dag har heldigvis alle de stidieretningene som jeg kan tenke meg. Jeg har så langt 3.5 i snitt karakter. Men her i Oslo er det konkurranse om karakterer. Det vil si at hvis jeg ikke for eks 4 i snitt så må jeg bytte skole. Og det vil jeg ikke. Den skolen jeg går på i dag er jeg veldig fornøyd med. Det er ikke mobbing her blant annet. De andre skoler som tar inn elever med lave karakterer har mye problemer. Jeg har hatt mye problemer på barne og ungdomsskole også spesielt med mobbing og dårlig miljø. Jeg vil ikke går inn i et sånt miljø igjen. Jeg lurer på hva må jeg gjøre, hvilken regel må jeg vise til skolen sånn at jeg får være på denne skolen alle 3 eller 4 årene (hvis jeg bestemmer meg for å ta studiespesialisering) ?? Takk for hjelpen!!!

SVAR

Besvart 22.01.2020 13:19:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle