Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer hvis jeg ikke kommer inn på Vg2 på samme skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg har et spørsmål angående VGs. Hva skjer visst jeg ikke kommer inn på vg2? Døme: Jeg setter opp TIP og kom inn. Så kommer tiden hvor man skal søke vg2, men kommer ikke inn på vg2 hva skjer da? Hvis jeg har skjønt det rett har man rett til å få et tilbud som bygger på vg1. Når man skal søke vg2 setter man opp tre forslag sann som man gjør første gang man skal søke VGs? F.eks. 1)Industriteknologi, 2)Kjøretøy 3)Brønnteknikk. Får man liksom forslag på andre vg2 linjer som bygger på vg1(fra TIP linja) eller får man spørsmål tilbud fra dei to andre vg2 linjene man setter opp? Har prøvd å søkt opp dette på nettet men fant ikke helt svaret. Håper dekke skjønte(pils svar på alle spørsmåla)Lurer berre på yrkeslinjene da jeg berre skal søke det. Hilsen 16 år

SVAR

Besvart 22.01.2020 13:40:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle