Hopp til hovedinnholdet

Hvor vanskelig er det å komme inn på Vg2 ambulansefag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er usikker angående valg av videregående. Jeg har veldig lyst til å gå ambulansefag vg2, men vet at snittet for å komme inn der etter helse og oppvekst er på rundt 5,4. Jeg har per i dag et snitt på over 5, så å komme inn på helse og oppvekst er ikke noe problem, er bare redd for å ikke komme inn på ambulansefag for jeg vil ikke gå helsearbeider. Jeg oppfyller helsekravene som stilles. Så hva er lurt å gjøre? Er det vanskelig å få gode karakterer på helse og oppvekst?

SVAR

Besvart 22.01.2020 18:37:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle