Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med fransk og føler ikke læreren/skolen min hjelper meg..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg trenger virkelig hjelp. Kan dere svare på noen spørsmål?! 1. Jeg går 2 klasse drama på videregående og har fransk som språk. Jeg sliter veldig med fransk og greier ikke å lære meg det! Jeg har snakket med læren i hele fjor og snakket med både læreren og rådgiveren i år, men ingenting har hjulpet! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har prøvd alt jeg kan tenke på. Se på serier/filmer for å ta opp noen ord, bruke apper og nettsider, se på videoer på YouTube og se på artikler. Alt, men ingenting hjelper. Skolen er jo ikke til my hjelp, så hva kan jeg gjøre? 2. Jeg har hørt om flere elever på videregående som har tatt et annet bråk enn det skolen deres tilbyr. Som for eksempel koreansk eller japansk. Går det an? Hvis ja, er det mulighet for at jeg kan gjøre det eller er det forsent siden at jeg allerede går andreåret? Takk på forhånd!! (Jeg ønsker helst svar som er skrevet av dere her på dette spørsmålet enn å bli sendt videre til artikler!)

SVAR

Besvart 24.01.2020 14:18:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
account_circle