Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om å bli paleontolog

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hva må jeg gjøre for å bli paleontolog? trenger jeg matte eller kjemi osv? jeg har sjekket utdanning.no og der sto det at jeg trenger å ta biologi og geologi. så i vg2 hvis jeg velger begge linje både realfag og ssø kan jeg velge to fag fra realfag også andre fag ssø? ikke at jeg mener skal ta alle fag bare begge fordi jeg vil ta begge spesielt realfag fordi syns ssø er litt kjedelig. Takk for svaret!!!!

SVAR

Besvart 26.01.2020 17:47:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle