Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor kan jeg ikke få det programfaget jeg ønsker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, skal søke programfag i morgen og ville søke internasjonal engelsk, et fag som skolen tilbyr. Tydeligvis sier lærerne at jeg ikke får lov å velge dette faget pga en blokkfordeling som sier at siden jeg går medier og kommunikasjon så går ikke timeplanen opp. Jeg forstår at jeg må delta på alle fellesfagene, men skal ikke det være et fritt valg? Det burde ikke være umulig å få ting til å gå opp i timeplan og jeg blir veldig frustrert og demotivert siden jeg ikke er intressert i noen av de andre fagene jeg kan velge. Håper på en kjapp tilbakemelding, mvh gutt 16

SVAR

Besvart 23.01.2020 13:32:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Opptakskrav til høyere utdanning

Lurer du på om du trenger noen spesielle fag eller karakterer fra videregående for å komme inn på drømmestudiet? Eller bare lurer du på hva som er lurt å velge?

 

Les mer
account_circle