Hopp til hovedinnholdet

Har lyst å gå på NTG håndball, hvordan bli bedre i håndball?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går i 9.klasse nå og er fast bestemt på at jeg vil gå på ntg håndball på VGs. Jeg trener håndball 5ganger i uken og har styrketrening på egenhånd vedsiden av. Jeg trener målrettet fordi jeg vet at jeg vil spille håndball, men lurer på om det er noen spesielle ting jeg burde være god på for å komme inn? Jeg har prøvd å lese på nettsiden deres, men jeg finner ingen spesifikke krav om f.eks. Om du må klare noen fysiske tester for å komme inn? Har dere tips til hvordan jeg kan trene best mulig (styrketrening og kondisjon) for å ha en god sjanse til å komme inn? Jeg er målvakt og ønsker å bli så god som mulig!

SVAR

Besvart 06.02.2020 18:29:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
attach_file

Hva er utholdenhet og hva er kondisjon?

Vi bruker ofte ordene utholdenhet og kondisjon om hverandre. Begge deler handler om evnen til å holde på med en aktivitet over tid. Og det kan trenes opp!

 

Les mer
account_circle