Hopp til hovedinnholdet

Står mellom musikk, dans og drama og studiespesialisering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Skal snart søke vgs og det står mellom musikk, dans og studiespesialisering. Har flere spørsmål og finner ikke svar andre steder så: 1 hvis jeg går MDD med dans og finner ut at jeg heller vil gå musikk, kan jeg ta MDD på nytt men med musikk eller er det ikke mulig? 2 på vilbli.no står det programfag på MDD som er både for musikk og dans. Kan jeg ta en fra hver som F.eks. Danseteknikker og Lytting? 3 Hvis jeg går studiespesialisering på en skole som har MDD, kan jeg da ta et programfag fra MDD? 4 hvis jeg går MDD første året men vil heller gå studiespesialisering, må jeg ta første året studiespes eller kan jeg begynne på 2. Året studiespes og ta fag på nett eller noe?

SVAR

Besvart 11.02.2020 17:07:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle