Hopp til hovedinnholdet

Hva må jeg ta på videregående for å bli lærer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går vg1 helse og oppvekstfag. Jeg skal søke 2.året nå etter vinterferien. Det står imellom helsefagarbeider og barneungdomsarbeider. Men jeg vil bli lærer, Men vil ikke gå barnungdom da det bare er dritfolk som jeg kommer til å ha i klassen da. I tillegg tror jeg at jeg kommer til å lære mer som jeg vil ha bruk for på helsefaglinja. Har jeg mulighet til å bli lærer om jeg tar påbygg etter helsefagarbeiderlinja, eller MÅ jeg ta barnungdom? Har hva jeg velger å gjøre på 2.året noe å si for trepå-året mitt (vg3)? Takk på forhånd for svar!

SVAR

Besvart 11.02.2020 16:24:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Opptakskrav til høyere utdanning

Lurer du på om du trenger noen spesielle fag eller karakterer fra videregående for å komme inn på drømmestudiet? Eller bare lurer du på hva som er lurt å velge?

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle