Hopp til hovedinnholdet

Hvilken utdanning bør jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har søkt Helse to ganger i videregående, men endt med at jeg måtte gå på salg og service uten at jeg ville. Jeg fullførte to år på videregående og ville gå på lærling, men fikk ikke lærlingplass. Nå går jeg på påbygg, men vet ikke hva jeg skal søke til høsten. Jeg kan noe innen salg og service, men tror ikke det er noe for meg. Etter erfaring tror jeg ikke at jeg kommer til å få jobb. Jeg er muslimsk jente som går med hijab. Familien min sier at jeg kan søke sykepleie, men jeg kan ingenting om helse. Har dere noe forslag om hva jeg kan søke til høsten? På grunn av dette begynner jeg å hate å studere fordi jeg vet ikke hva jeg kan bli. Noe som kan gi meg en «sikker» jobb.

SVAR

Besvart 13.02.2020 10:53:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle