Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil bytte studieretning og er så redd for at det ikke går...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg gråter når jeg skriver akkurat nå. Jeg klarer ikke mer. Jeg føler meg så knust akkurat nå. Jeg føler at jeg er ødelagt. Jeg har nesten ingen ord å skrive. Jeg får ikke puste. Jeg går på Helseservice Vg2, en jeg vil ikke fortsette med det- Jeg vil ta påbygg med realfag. Jeg har store planger videre. Saken er det at jeg skrev mail til 3 skoler om at de kan tilby med realfag. Det var en skole som svarte. To rådgivere svarte. En skrev at jeg ikke kunne få realfag og den andre skrev at hun skal videreføre til en annen person. Jeg er så trist. Tenk om de andre skolene også sier nei. Jeg vil ikke lenger. Jeg orker ikke å se på mailene hvis de kommer. Jeg trenger hjelp. Jeg vet at på påbygg så er det mye teori og man kan studere videre i universistetet og høyskolen, men kan kan ikke studere medisin eller noe sånt. Noe som jeg vil. Jeg vil veldig gjerne ha realfag sånn at jeg kan komme inn på medisinstudie. Jeg vet at man må ha høye karakterer (altså bare 6-ere). Hjelp!

SVAR

Besvart 11.02.2020 16:46:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle