Hopp til hovedinnholdet

Innsøking til videregående skole, fulle klasser på idrettsfag

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går nå på breddeidrett med fokus på fotball, men det er ikke godt nok. Jeg vil gå på toppidrett fotball. Da tenker jeg å søke på Kvt. Det er bare ett problem, klassen er full. En lærer på kvt sier at jeg kan komme på en venteliste i mens jeg går på studiespesialisering på kvt. Spørsmålet er da, hvor stor er sjansen for å komme inn på toppidrett, og er det verdt det? Det er jo tross alt bare en venteliste, sjansen for å komme inn på toppidrett fotball er ikke 100% Et annet spørsmål. Hvis jeg ikke kommer inn på kvt, har jeg fortsatt en til skole jeg kan søke på. (den siste plassen er for den skolen jeg går på nå, for å sikre meg en skoleplass i det hele tatt.) Da tenker jeg å søke på Byåsen. Problemet er at de har toppidrett fotball som et valgfag på studie, jeg går på idrett. spørsmålet er, kan man hoppe fra idrettsfag til studie? Og er det da fastsatt at jeg kommer inn på toppidrett fotball? Kan et programfag bli fullt? På forhånd, tusen takk for svar.

SVAR

Besvart 28.02.2020 09:22:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
account_circle