Hopp til hovedinnholdet

Er nervøs for å begynne i ny klasse, bør jeg heller søke som privatist?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har nettopp fylt ut og sendt inn søknad for påbygg til generell studiekompetanse etter yrkeskompetanse. Dette er noe jeg vil, men er litt nervøs for å begynne i ny klasse. Misliker sterkt å snakke høyt, noe jeg antar vi må gjøre de første dagene for "å bli kjent" samt å presentere diverse ting i de forskjellige fagene. Bør jeg slette søknaden å heller få studiekompetansen som privatist?

SVAR

Besvart 01.03.2020 10:38:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle