Hopp til hovedinnholdet

Søking til videregående opplæring

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg har søkt HASK på videregående ettersom jeg den dag i dag vil jobbe med noe innenfor helsesektoren når jeg blir eldre. Jeg vet at det siste året består av påbygg, og at det er mange varianter av hvilke påbygg man tar. Jeg har tenkt litt på entreprenørskap/ledelse som jobb og det kan da hende jeg bestemmer meg for at det er det jeg vil bli i løpet av videregående istedenfor noe innenfor helse, men det blir HASK på VGs siden jeg nå har mest lyst til å bli noe innenfor helse. Men ting kan godt forandre seg:) Derfor lurer jeg på om det er mulig å ta to eller flere varianter av påbygget på et år (vg3) slik som realfag og innovasjon og ledelse?

SVAR

Besvart 03.03.2020 10:55:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle