Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor teller standpunktkarakterene mine fra Vg1 og Vg2?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var dum og valgte Elektro da jeg var 15 år gammel. De to årene i Elektro var helvete for meg, og jeg mistet alt motivasjon. Det var ikke før halvveis gjennom andre termin jeg fikk vite om påbygg. snittet mitt lå rundt 3-3.5 på vg1 og 2. Nå går jeg påbygg termin 2 og snittet mitt ligger på akkurat 5. Da jeg regnet ut studiepoeng dro standpunktene fra Elektro meg skikkelig ned og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg føler at det ikke er noe vits i å prøve på skolen lenger, jeg kommer ikke til å dra opp poengene mine nok til det jeg vil søke. Jeg hadde enten tenkt kriminologi eller psykologi, men det blir umulig på grunn av at fortiden min. Burde det ikke være sånn at de fokuserer på personen året han søker, istedenfor gjennom hele året? min 5 i snitt har ikke noe å si i forhold til fortiden min.

SVAR

Besvart 05.03.2020 16:21:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
account_circle