Hopp til hovedinnholdet

Har en lærer som ikke egner seg og sliter da veldig med matte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 16 år som går første året på VGS. jeg tar p matte og sliter veldig. læreren min er veldig dårlig egnet, og forklarer på en måte som ingen i klassen min ser ut til å lære noen ting av. alle i klassen som gjør det bra jobber hardt hjemme for å oppnå resultatene de vil. dette fungerer altså ikke for meg da jeg trenger hjelp av noen som skjønner det. jag klarer ikke sitte hjemme å lære meg selv det læreren egentlig skulle ha lært meg. dette har resultert i at jeg nå får 1 i dette faget og bryter sammen gråtende hver gang jeg må gjøre matte. hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.03.2020 08:47:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

God studieteknikk gjennom hele semesteret

Sliter du med å komme gjennom alt av pensum? Ender du alltid opp med skippertak like før eksamen? Vi har samlet noen tips som kan fungere for deg.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
account_circle