Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg har valgt riktig på VGS

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynner på VGs til høsten, men er veldig stresset om dagen for at jeg valgte linjen jeg valgte. Jeg ville inn på kunst,design og arkitektur, men på grunn av studiespesialisering en droppet jeg det. Jeg liker å være kreativ å male og tenkte at jeg ikke er den typen som bare kan lage noe på kommando, at kunst for meg er mer noe jeg gjør når jeg vil og lager hva jeg vil, noe jeg regner med ikke er på den linja. Så da tok jeg en ny linje som kommer dette året som heter Frisør, interiør og blomsterdesign. Jeg har også interesse for interiør og hvordan huset ser ut innvendig. Men er redd for at det kanskje ikke passet meg like bra alikavell som med kunst linjen, jeg har alltid tenkt at man må ha et skikkelig talent innen den linjen, og på kunst linja må man også da fortsette på skoler etter VGs, men interiør linjen der får man noe som heter yrkestittel. Jeg kan bytte linje, men er redd det er vanskelig å søke fra en linje uten studiespesialisering til en linje med.hva mener du

SVAR

Besvart 08.04.2020 11:45:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle