Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få anmerkning for å ikke møte på nettundervisning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går tredje året på VGS. Etter skolen stengte har klassen min brukt å hatt møte via Google meet, der jeg har møtt opp nesten hver gang, ved unntak av noen få ganger. Før vi begynte med møtene fikk jeg beskjed fra læreren min om at møtene IKKE var obligatoriske, men at vi kunne møte opp HVIS vi trengte hjelp med oppgaver osv. Jeg valgte da å ikke møte opp de gangene jeg ikke trengte hjelp. Jeg ser nå i etterkant at jeg har fått anmerkning av læreren min for de gangene jeg ikke var med på Google meet. Er dette riktig? Læreren sa jo at det ikke var obligatorisk, og at vi kun trengte å møte opp om vi hadde spørsmål? Takk for svar

SVAR

Besvart 15.04.2020 08:33:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Hvordan settes karakter i orden og atferd (oppførsel)?

Karakteren din i orden og atferd settes ut fra hvor godt du har fulgt skolens ordensreglement. Men hva kan egentlig stå i dette reglementet, og hva kan straffen bli om du bryter det?

 

Les mer
account_circle