Hopp til hovedinnholdet

Pga corona redd for ikke ta skolen så alvorlig, skolen tilrettelegger ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Nå som korona greiene er kommet er jeg redd for at Jeg kommer til å gi litt mer F i skolen. Jeg har ikke hatt ein god barndom og er redd for at jeg kommer til å få samme syn på skolen nå. Jeg går byggfag vg1 og er en linje jeg ikke liker å gå på. Skolen legger ikke tilrette arbeid og vi får mye mer arbeid. Dette går utover karakterer og selvbilde...jeg vet det er mange som meg der ute som er egentlig flink på skolen ,men som ikke gjør det bra nå. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.04.2020 10:55:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle