Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke på skolen, vil flytte. Søknadsfristen ute, hvem kontakter jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg flyttet fra Bergen til en liten plass i Nordland for flere år siden. Jeg hadde problemer med å få innpass, men etter hvert fikk jeg det. Det siste året har dette endret seg. Jeg har på ekte ikke lyst å bo her lengre, og jeg vil ikke omgås med de jeg går i klasse med. Savner de gamle vennene mine, jeg har et inntrykk av at de savner meg. Jeg liker ikke å si det på den måten, men jeg føler meg utestengt, samtidig som det ikke er sånn på skolen og sånt. Bare på fritiden, blir ikke invitert med ut, på fester osv. Har aldri vært en upopulær jente så det siste året har vært veldig ubehagelig. Jeg har søkt en annen vgs linje enn de jeg går i klasse med nå, men kommer likevel i samme bygg som dem, ettersom det er et begrenset antall med skoler å velge mellom her. Jeg vil flytte til oldemoren min i Bergen og gå på skole der. Søknadsfristen gikk ut 1. mars, trenger virkelig hjelp, vet ikke hvem jeg skal snakke med. Takk for svar

SVAR

Besvart 22.04.2020 08:27:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
account_circle