Hopp til hovedinnholdet

Tar de hensyn til attesten når jeg skal inn på videregående skole?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal starte med på vidregående etter sommeren. Jeg er snart ferdig med ungdomsskolen og jeg går i slutten av 10 trinn. Jeg har ikke vert mye på skolen dette halv året for jeg sliter med depressive symptomer. Mye sliten og lei meg nedfor osv. Jeg har en diagnose og lærevansker. Jeg har sånn attest eller hva enn det heter der det er sånn at de som velger folk som skal komme inn på VGs skal ta hensyn til den attesten eller søknaden. Men er redd for at de ikke tar hensyn til den. For jeg har ikke skjangs vis de ikke tar hensyn. Jeg kommer til å ende opp med veldig dårlig snitt fordi jeg har vert borte. Og greier ingen ting lenger. Er redd for at jeg ender opp med å ha droppa ut av VGs fordi mye fravær. Vet man kan få legeattest eller legeæklæring men tenk vis man ikke får det. Vet ikke om dette var så veldig lett og forstå men jajaj. Sorry for litt skrive feil. Vet man kan snakke med helsevesenet men greier ikke det lenger etter mye vonde opplevelser Med helsevesenet.

SVAR

Besvart 27.04.2020 16:19:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle