Hopp til hovedinnholdet

Fått karakter 3 i matte. Jobbet mye med matte,vil studere samfunnsøkonomi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fikk nettop vite at jeg skal få 3 i t matte. Er helt knust. Det er den eneste treeren jeg får på kortet, og det er det faget jeg har jobbet mest med. Det var en muntlig prøve som skulle avgjøre hva jeg skulle få i standpunkt, og læreren min spurte meg kun om det temaet jeg synes er vanskeligst, nemlig algebra. Jeg prøvde å vise at jeg har god kunnskap i andre temaer som for eksempel sannsynlighet og trigometri, men han sa bare at jeg ikke kunne forhandle. Over til spørsmålet. Jeg hadde egentlig tenkt å ta s matte fremover, men er jeg for «dum» til det hvis dere skjønner? Altså jeg jobba som faen med skolen dette halvåret, mest i matte, og allikevel endte jeg opp med 3 i matte. Hvordan skal det da gå i s matten. Jeg kan jo ikke ha 3 treere på kortet heller. Hadde egentlig veldig lyst til å studere samfunnsøkonomi, men jeg må bare kanskje bare akseptere at jeg er for dum til det? Altså matte er jo det faget som viser om du er dum eller smart, og jeg må kanskje akseptere at jeg er dum?

SVAR

Besvart 05.06.2020 15:22:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva teller for karakteren?

Det er ikke tilfeldig hvordan karakterene settes. Her er en oversikt over hva lærerne vektlegger når de setter dine karakterer.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle