Hopp til hovedinnholdet

Elektro vg2, ta fag på påbygg istedenfor utplassering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal begynne på andre året elektrofag til neste skoleår. Jeg har bestemt meg for å ta påbygg tredje året, og har derfor bestemt meg for å ta noen av påbygg fagene istedenfor utplassering jeg egentlig skulle hatt hver uke neste år. Jeg hørte noe om at hvis jeg skulle dette, måtte betale for hvert fag jeg skulle ta og at det var rundt 2000kr for hvert fag. Jeg syns det virket litt rart med tanke på at skolen har lærere innenfor fagene og at jeg ikke har tanke om å ta det som privatist (med mindre det er bedre/ utelukker eventuelle kostnader). Jeg lurer på om dette er sant eller om jeg bare har misforstått? Og om det er noe jeg uansett må betale for hvis jeg velger å ta fag istedenfor utplasseringen? Takk

SVAR

Besvart 08.06.2020 10:29:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle