Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha mer engelsk i VG2 og 3, selv om jeg går forskerlinjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg har sjekket både videregående og høyere utdanning og finner ingenting som har med kreativ skriving å gjøre på et høyere nivå enn 'kurs'. Dessuten er jeg mye bedre til å skrive på engelsk. Jeg har også sett at det ikke er noe obligatorisk engelsk i 2. eller 3. klasse på videregående. På grunn av linja jeg har tenkt til å gå på (studiespesialisering-forskelinje) kan jeg mest sannsynlig ikke ta noen form for engelsk in 2. eller 3. Dette stresser meg veldig fordi jeg allerede føler at jeg får for lite og for enkel engelsk på skolen. Jeg gikk nemlig før på en IB skole og der er jo alt på engelsk i alle fag. Når det gjelder muntlig språk kan jeg engelsk og norsk omtrent like bra, men når det kommer til det skriftlige er jeg mye bedre på engelsk. Jeg synes at det er dumt at det bare er obligatorisk engelsk i 1. Men, det er ikke akkurat så mye jeg kan gjøre med det, så jeg lurer på hvordan jeg kan bli mindre stressa av tanken på å ha all undervisning på norsk i to hele år.

SVAR

Besvart 09.06.2020 12:28:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Søke videregående opplæring? Forvirret?

Vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon? Lurer du på hvordan du får svar på spørsmålene dine? Først må du finne ut hva du lurer på.

 

Les mer
account_circle