Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine lar meg ikke flytte for å begynne på vgs. Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som skal begynne på vgs til høsten. Jeg har søkt skole og fått plass på skolen vi har her i byen. Foreldrene mine syns det er tidlig å flytte bort første år, som jeg også syntes en stund. I det siste har jeg tenkt mer og fått lyst til å flytte bort. Jeg kom inn på en skole som er omtrent 2 timer unna her, og da måtte jeg ha flyttet vekk. Det er noe jeg kunne tenkt meg, for å få en ny start. Men vi har ikke søkt hybel siden planen var hovedsakelig at jeg sku bli her. Jeg har undersøkt og funnet en relativt billig leilighet som jeg kunne bodd i, men forledrene mine lar meg ikke flytte bort - selv om det er det jeg egentlig vil nå. Få nye venner, og en ny start er noe jeg kunne trengt. Hva gjør jeg i en situasjon som denne? Plis svar raskt, fristen går ut om en uke!

SVAR

Besvart 12.07.2020 09:50:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan foreldrene dine nekte deg å flytte for å gå på skole?

Hva gjør du hvis du ønsker å gå på en linje de bare har på en videregående som ligger for langt unna? Kan foreldrene dine da nekte deg å flytte dersom de ikke vil at du skal det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle