Hopp til hovedinnholdet

Søkt tre ønsker, men vil bli ambulansearbeider. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har gått vg1 helse og oppvekst og hadde egentlig planer om å gå videre på hea for å så ende opp som fysioterapeut, men grunnet mye psykiske problemer så har jeg funnet ut at dette vil ikke jeg klare ettersom at det er en veldig lang utdanning igjen. Jeg har søk hea på 1 plass, hudpleie på 2 plass og barne og ungdomsarbeider på 3 plass. Problemet mitt nå er det at jeg helt plutselig fant ut at jeg har skikkelig lyst til å bli ambulansearbeider. Har Tenkt over det litt (når jeg søke på vigo, men kom frem til at dette ikke var noe for meg ettersom at jeg har ekstrem angst for oppkast tok derfor barne og ungdom av null grunn bare for å ha 3 ønsker). Jeg angrer nå og lurer på om det er noe som helst mulighet for å komme inn på ambulanse I år selvom jeg ikke har søkt det og selvom jeg har ekstrem angst for oppkast. Tenkte jeg kanskje ville komme over angsten der inne siden vi sikker øver på d. Evd hvem skal jeg snakke med for å forklare situasjonen? Hadde satt stor pris på svar!!

SVAR

Besvart 14.07.2020 17:34:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle