Hopp til hovedinnholdet

Kom ikke inn på skolen jeg ønsker. Kan jeg bytte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 15 år med adhd (vet ikke om det er viktig informasjon). gjennom hele ungdomsskolen har jeg avskydd skolen på punktet at jeg nesten ikke fikk karakterer i nesten noen fag (fikk karakterer i løpet av slutten av året da) men noen dager siden fikk jeg høre hvilken skole jeg kom inn på for vgs og var ikke heelt fornøyd med hvilken skole jeg kom inne på (en underdrivelse.) Jeg hadde Én skole jeg ville inne på og hadde forberedt meg for opptaksprøve for denne skolen helt siden jeg begynte på ungdomsskolen, men pga at min forrige skole var helt jævla dritt så fikk jeg dårlige karakterer så jeg fikk ikke komme inne på den skolen jeg ønsket og kom heller inne på den skolen som jeg aller minst ønsket. Største problem som jeg kommer til å møte er at jeg kommer enten til å feile skole helt eller å faktisk bli kastet helt ut av skolen på grunn av fravær. Jeg vet jeg kommer til å hate denne skolen og jeg vet jeg ikke klarer å håndtere mistrivsel noe mere. Kan jeg bytte skole?

SVAR

Besvart 14.07.2020 09:03:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle