Hopp til hovedinnholdet

Kommer jeg inn på skole. Når får jeg svar fra lånekassa?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk nylig vite at jeg kom inn på 3. valget mitt på vgs. Jeg har 4,2 i snitt og hater den linjen jeg kom inn på. Om jeg ikke kommer inn på første og andre valget mitt, kan jeg ringte skolen og spørre om jeg kan komme inn på en helt annen linje om det er plass? Jeg står på venteliste på både studie og MK der jeg er på 22 plass og 3 plass.. hva er sannsynligheten for at jeg kommer inn på en av de linjene? og jeg må søke stipend og lurer derfor på når jeg kan begynne å søke og når jeg får pengene.... Værsåsnill å svar litt ordentlig og ikke bare legg til linker fordi det hjelper ikke så mye, vil helst ha svar fra en som jobber innenfor vgs, vigo og lånekassa.

SVAR

Besvart 14.07.2020 13:09:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Søkt videregående skole - hva skjer nå?

I juli er førsteinntaket til videregående skole klart. Kommer du ikke inn der du helst vil, kan det likevel finnes muligheter. Her kan du lese om inntakene, hva du må huske på, svarfrister og ventelister.

 

Les mer
attach_file

Utstyrsstipend gjennom Lånekassen

Skal du begynne på videregående skole? Da kan du søke om utstyrsstipend fra Lånekassen.

 

Les mer
account_circle