Hopp til hovedinnholdet

Gruer meg til å starte på vgs, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal til høsten starte på videregående skole, jeg gruer meg. Jeg skal gå på en linje hvor ingen av mine venner skal gå, og jeg er heller ikke den mest sosiale personen som tar mye plass i rommet, jeg er redd for at jeg ikke skaffer venner som vennene mine kommer til å gjøre. Vennene mine har sagt at vi skal holde kontakten og være sammen i matpauser og slikt, men jeg tviler ganske sterkt på at det kommer til å skje. Men noe jeg gruer meg enda mer til, er alle andre på skolen. Selv er jeg ikke så høy, jeg føler meg veldig liten og ikke utstrekt i kroppen. Jeg liker ikke tanken på å se liten ut på en skole med eldre. Jeg har heller ikke stil på klær, så klæra mine ser også ut til at jeg kommer ifra barneskolen (jeg liker heller ikke klesstilen min). Jeg har en eldre bror som mange av kompisene hans vet hvem jeg er. Jeg føler at det gjør mye av det verre og at jeg kan bli sett fort ned på av de og deres kompiser/kjærester.har noen tips?

SVAR

Besvart 21.07.2020 18:18:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle