Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal starte på vgs snart og har aldri hatt kjæreste, sex eller kysset.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal starte på vgs snart. Jeg har aldri hatt kjæreste, og da aldri kysset eller hatt sex. På vgs ønsker jeg å forandre på nettopp dette. Min største frykt er å ende opp alene. Jeg er redd for at når jeg starter på vgs, vil jeg slite med å få et større nettverk, snakke med gutter. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Dette er en bekymring jeg konstant har. Venninna mi traff en gutt og jeg ble så sjalu og redd for at det aldri kom til å skje med meg. Hjelp, vær så snill, jeg gråter

SVAR

Besvart 29.07.2020 20:45:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Om å ikke ha hatt sex

Det å ha sex er et stort tema for alle, og det å ikke "ha hatt seg" er kanskje et enda større.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle