Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg så forferdelig til å begynne på vgs at jeg nesten gråter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå ligger jeg i sengen og skal sove, men klarer det faktisk ikke for tankene mine er helt andre steder. Jeg begynner på VGs om 2 uker og gruer meg helt forferdelig er nesten på gråten. Jeg begynner på en helt ny skole og kjenner absolutt ingen. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg jeg er så fryktelig nervøs. Hvem skal jeg sitte med i lunsje og tenk om jeg ikke har noen å være med. Alt dette stresser meg. Jeg skal også gå på en linjen der jeg ikke vet helt hvordan guttemiljøet er og er redd for at jeg ikke får venner. Vet ikke om dette er noe dere kan svare på, men har bare behov for å skrive det og få det ut. Tror ikke jeg fikk helt fram hva jeg føler.

SVAR

Besvart 06.08.2020 11:10:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle