Hopp til hovedinnholdet

Vil bytte skole, hvordan få til dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg skal starte på vg2 studiespesialisering. jeg har søkt andre skoler til vg2 men har kommet inn på den samme skolen igjen. jeg er venteliste på nr. 6, 15 og 21 på tre andre skoler jeg vil inn på. grunnen til at jeg vil bytte skole er pga i fjor var det verste året i livet mitt på den skolen. jeg hadde ingen venner og var på mitt mørkeste og verste tid. alle karakterene mine gikk ned og jeg følte ikke jeg fikk hjelp. selv favorittfaget mitt som alltid fikk meg i godt humør ble min største mareritt. jeg brukte mye tid på toalettet i friminuttene siden jeg var bare flau. jeg har heller ikke et godt forhold til de andre jentene i klassen. min eneste venn svikta meg og jeg opplevde rasisme. jeg vet ikke hvem jeg kan snakke med for å bytte skole. jeg føler ikke at noen vil ta meg seriøs. jeg har heller ikke foreldre som støtter mine valg. jeg prøvde i fjor men ingenting hjalp. har dere tips til hvordan jeg kan bytte skole eller hvem jeg kan snakke med. hva er lovene for å bytte skole??

SVAR

Besvart 04.08.2020 22:42:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte klasse?

Det kan være skummelt å begynne på ny skole. Kanskje kjenner du ikke så mange i klassen, eller bestevennen din er i parallellklassen. Det hadde vært fint å bytte klasse... eller?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle