Hopp til hovedinnholdet

Vi sliter med sosial angst og depresjon, vil ha livsgnisten tilbake.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Vi er to jenter på 17 år som sliter med sosial angst og depresjon. Vi gruer oss alltid til skolen og vi klarer aldri å slappe helt av. Det har tatt helt kontroll over hverdagene våre og det hindrer oss i å sosialisere oss. Den eneste tiden vi klarer å slappe av og gjøre det vi elsker er i sommerferien. Nå som skolen snart begynner igjen begynner vi å merke at angsten kommer tilbake og vi gruer oss veldig til alle utfordringene som møter oss det kommende året. Forrige skoleår ble det til slutt så ille at vi begynte å skulke fordi vi gruet oss så mye. Vi synes det er vanskelig å snakke om hvordan vi har det og hvor ille det er til voksne både fordi det er skummelt å snakke om følelsene våre og fordi vi føler at de ikke helt forstår hvor ille det er. Det er så ille at vi egentlig bare har lyst til å droppe ut for å slippe alt stresset og alle de vonde følelsene. Derfor trenger vi hjelp til å finne ut av hvordan vi skal takle skolehverdagen bedre og få tilbake livsgnisten vår

SVAR

Besvart 15.08.2020 21:38:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle