Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sosial angst og føler det blir mye verre på videregående.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg gruer meg til videregående. Jeg har sosial angst og føler det blir mye verre på videregående neste år. hver dag på skolen er et helvete på grunn av angsten. jeg rekker aldri opp hånden og hater å være med mange folk samtidig.føler alle ser på meg å at jeg må være perfekt. med en gang jeg sitter meg i klasserommet begynner jeg å svette å skjelve og stemmen min skjelver. jeg har gått til psykolog i 2 måneder, men det blir ikke bedre.

SVAR

Besvart 16.08.2020 12:32:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kan jeg fortelle andre at jeg ikke er psykisk frisk?

En gutt på 14 år stilte oss dette spørsmålet. Her kan du lese hva psykologen svarte. Gode råd også for deg om du strever litt psykisk og holder det for deg selv eller lurer på hvordan du kan fortelle det.

 

Les mer
account_circle