Hopp til hovedinnholdet

Skoleplass på vgs.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg starter å bli litt deprimert og veit ikke hva jeg skal gjere. Jeg skal begynne på VGs denne mandagen, men det er en skole jeg MÅTTE takke ja til sjølv om jeg ville ikke. I starten når jeg velgere skoler har jeg ombestemt meg i startet og kunne ikke bytte. Nå sittet jeg her med skolen jeg vil ikke innpå, veit ikke helt hvordan komme meg til denne skolen fordi den er i en anna by (jeg har flyttet til ny by og vet så vidt hvor er hva) Denne skolen jeg vil innpå som er i byen kan jeg ikke komme på før september, men jeg vil ikke gå på denne skolen jeg takket ja til i en måned. Hva kan jeg gjøre ?? Hjelp !

SVAR

Besvart 19.08.2020 22:11:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle