Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg finne ut hva jeg vil bli og søke på?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Om ikke altfor lenge skal jeg nemlig søke på videregående skole. Problemet mitt er at jeg finner ikke ut hva jeg vil søke på eller vil bli, jeg har prøvd å lete rundt i over 1 år, i tillegg spurt andre om hvordan de fant ut hva de ville bli. Ingenting har hjulpet meg hittil, jeg føler ikke at jeg har interesse for noen ting. Og det er veldig vanskelig. Så mitt spørsmål er, hvordan kan jeg finne ut hva jeg vil bli og søke på? Alle vennene mine vet hva de skal gå og jeg har ikke engang begynt litt. Vil komme i jobb kjappest mulig :)

SVAR

Besvart 13.08.2020 16:55:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle